Middag
Dukning:
Förrätt:
Stekt sparis, kallrökt lax m. creme fraische,citron och bröd.
Huvudrätt:
Gräddig potatislåda, köttfärslimpa och grön sallad.
Efterrätt 1:
Friterade bananer m. vaniljglass.
Efterrätt 2:
Jordgubbsmousse
Sen hade vi havrebröd också men har ingen bild på dem:)
Var jättegott:)
+att vi smaka på andras mat/efterrätter sen ennu efter att ätit vårt eget:)
Och jag jobbade ihop med ankku :)
Blev nog lyckat tycker ja!
Förrätt:
Stekt sparis, kallrökt lax m. creme fraische,citron och bröd.
Huvudrätt:
Gräddig potatislåda, köttfärslimpa och grön sallad.
Efterrätt 1:
Friterade bananer m. vaniljglass.
Efterrätt 2:
Jordgubbsmousse
Sen hade vi havrebröd också men har ingen bild på dem:)
Var jättegott:)
+att vi smaka på andras mat/efterrätter sen ennu efter att ätit vårt eget:)
Och jag jobbade ihop med ankku :)
Blev nog lyckat tycker ja!
Kommentarer
Trackback